De Orde van Vlaamse balies deed een warme oproep aan de Vlaamse advocatenkantoren om op maandag 19 december “1 Hour for Life” te werken ten voordele van SOS Kinderdorpen.

ORYS Advocaten heeft met veel plezier een positief antwoord gegeven om mee te doen aan deze actie. Het kantoor steun mee de rechten van kinderen. Op maandag 19 december staat dus 1 uur werken volledig in het teken van SOS Kinderdorpen.

Work 1 hour for Life - SOS Kinderdorpen

De organisatie en ook wij vinden dat geen enkel kind alleen mag opgroeien. Toch zijn er miljoenen kinderen die geen warme, liefdevolle thuis hebben. Daarom vangt SOS Kinderdorpen overal ter wereld kinderen op die er alleen voor staan, ook in België.

Via Work 1 Hour For Life werk je op maandag 19 december één uur voor die kinderen en schenk je de waarde van dat uur (40 euro, want een gemiddelde bruto waarde van 1 werkuur in België in 2012: € 38 (bron: statbel.fgov.be)) aan de Belgische projecten van SOS Kinderdorpen zoals

waar kinderen in een moeilijke gezinssituatie opvang en begeleiding vinden.

Als je nog wat meer info wil over Work 1 Hour for Life of jouw bedrijf wil zelf iets in mekaar steken in het teken van onze actie, neem dan zeker contact op met Tom via mail (tom.moons@sos-kinderdorpen.be) of telefoon (02 639 09 75).

Menu