Work SmarterWork Smarter van Teamleader gaat door in de Art Cube in Gent. ORYS Advocaten tekent present, omdat “working smarter” een prioriteit is voor ons bedrijf.

Ook dit jaar brengt Teamleader daar professionals uit verschillende sectoren samen om het te hebben over de evolutie van de werksfeer. 4 keynote speakers zullen ons doorheen de dag uitdagen om na te denken over wat work smarter eigenlijk betekent:

Rodolphe Dutel, Remotive.io

Deze voormalig Director of Operations bij Buffer vindt dat mensen productiever moeten worden, zodat ze meer tijd kunnen overhouden voor reizen, ontdekken en genieten van het leven. Daarom richtte hij ook Remotive.io op, een website die mensen (op afstand) helpt om slimmer te werken.

In deze blog ontdek je meer over de toenemende interesse in remote working en productief werken op afstand.

Sihame El Kaouakibi, Let’s Go Urban

Diversiteit in al zijn facetten, dat is waar Sihame El Kaouakibi naar streeft met een grote hoeveelheid initiatieven. Ze is er dan ook vurig van overtuigd dat een nieuwe visie op diversiteit en het inzetten van een grote verscheidenheid aan talenten, veel voordelen kan opleveren op de werkvloer.

Deze blog gaat dieper in op de impact die diversiteit kan hebben op jouw onderneming.

Jamie Anderson, Antwerp Management School

Als wielrenner en professor in bedrijfskunde bekijkt Jamie Anderson ‘succes’ vanuit heel verschillende perspectieven. Zijn eigen ervaring doet hem pleiten voor een nieuwe definitie van succesvol zijn, vooral als we slimmer en gelukkiger willen werken.

Lees deze blog om meer ideeën te krijgen over succes op de werkvloer en hoe je dat samen met je medewerkers kan bereiken.

Jeroen De Wit, CEO Teamleader

Uiteraard mag de CEO van Teamleader, Jeroen De Wit, niet ontbreken. Hij doet een boekje open over zijn visie op community building en hoe dit bij Teamleader een rol zal spelen. Daarnaast staat er ook nog een belangrijke aankondiging gepland…

Bron: Teamleader

Menu